PROCES DE LUSTRUIT TEVI

Compania ITALINOX ROMANIA prelucreaza prin slefuire tevi rotunde mate, obtinundu-se astfel un aspect luciu-oglinda sau satinat.

Procesul de slefuire se desfasoara folosind o masina de slefuit automatizata marca BOSSI. Slefuirea se face cu patru capete de slefuire ,folosind benzi abrazive cu siliciu, cu granulatie diferita in functie de optiunea slefuirii ,luciu-oglinda sau satinat.Deasemenea este folosita pasta abraziva BOSTON care incheie procesul slefuirii.Tevile sunt ambalate in folie de protectie si astfel pregatite de livrare.

 

PROCES DEBITARE

Compania ITALINOX ROMANIA debiteaza la cerere bare rotunde cu diametrul maxim de 130 mm, bare patrate, bare hexagonale.

In procesul debitarii folosim fierastrau electric  cu stativ de taiere,avand posibilitatea de reglaj lungime taiere si deschidere panza taiere in functie de diametrele barelor.

 

TRANSPORT

Cu un important parc logistic compus din camioane de 3,5, 28 si 33 tone, Italinox Romania este permanent pregatita sa faca fata livrarilor de marfa catre clienti, si sa asigure o buna aprovizionare a celor sase depozite din tara. Costul trasportului este stabilit in functie de valoarea comezii si destinatia livrarii.

Experienta in domeniu ne-a facut sa fim bine pregatiti, venind mereu in intampinarea clientilor pentru orice fel de materiale, dimensiuni si finisaje.