Otel inox - Produse inox
Otel inoxInfiintata in 1998 ca filiala a grupului italian VENDER, ITALINOX Romania continua traditia de peste 35 de ani a celui mai mare service-center din Europa.
Cu filiale in 6 orase din tara, si stocuri totalizand peste 1500 tone, Italinox Romania este cel mai mare distribuitor de semifabricate din otel inoxidabil din Romania, acoperind prin depozitele proprii tot teritoriul tarii.

Avand un stoc extrem de variat, mijloace logistice proprii si sprijinul celui mai puternic service-center, suntem furnizorii principali pentru toate ramurile industriale (industria alimentara, chimica, navala, constructii civile si industriale etc).

Structura stocului pentru fiecare depozit in parte se compune din urmatoarele grupe de produse: table si rulouri din inox cuprinzand toate dimensiunile standardizate si toate tipurile de suprafete, bare rotunde, patrate sau hexagonale, profile din inox, tevi rotunde si rectangulare, trase sau sudate, fitinguri de toate tipurile din inox, elemente de asamblare (suruburi, piulite, saibe din inox), electrozi pentru sudura inoxului, produse pentru prelucrat suprafete din inox, cuve si chiuvete pentru cantine.
 
Powered by   Emiral Media